2008 70 jarig jubileum

toplogo gasselternijveen

                                                           In 2021 bestaat de Nederlandse Vereniging voor de Volkszang 115 jaar

Verrassend optreden van Agnes bij 70-jarig bestaan Volkszang Gasselternijveen

Tijdens het feest ter ere van het 70-jarig bestaan van de volkszang Gasselternijveen in het plaatselijke dorpshuis verraste voorzitter Albert Daanje het voltallige publiek met een gastoptreden van Agnes, bij iedereen bekend van het programma “Boer zoekt vrouw”.

De aanleiding van haar aanwezigheid was het feit dat haar moeder lid is van de Volkszang en iedere maand meezingt in het Volkszangkoor.

De voorzitter interviewde Agnes en zij reageerde spontaan op de haar gestelde vragen.Zij vertelde dat het goed gaat met haar en Jurre. Het zijn wel hectische tijden nu ze toch een bekende Nederlander is geworden. Er staan nog een aantal optredens op de televisie op het programma en ook wordt ze voor vele andere zaken gevraagd. Verder vertelde ze dat ze zich niet had gerealiseerd dat in het dorp zoveel onrust is ontstaan door haar optreden bij “Boer zoekt vrouw” en ze verontschuldigde zich voor het feit dat vele mensen hierdoor door de diverse media zijn lastiggevallen om maar wat over haar te weten te komen. De zaal reageerde hier spontaan op door te applaudisseren en uit de reacties later bleek dat iedereen het wel erg leuk had gevonden om Agnes een keer in het echt te zien en te horen.

Na het openingslied door het bestuur en feestcommissie bestond het programma verder uit het zelf zingen van een aantal liedjes onder leiding van de dirigente Aaltje Hilbrands en pianist Bert Panneman.

Het gastoptreden werd verzorgd door het muziekensemble “de Milans” uit Veendam. Zij bezorgden het publiek een fantastische avond met o.a. zang, muziek, conference en sketches. Het programma viel erg in de smaak bij het Volkszangpubliek. 
 
 
Al met al een verrassende en gezellige avond ter ere van het 70-jarig bestaan.